Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Dzunic: "Jó magyar magot sikerült összehozni." Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. június 22.

Image"Pár hete már Fehérváron dolgozol, egyéni képzéseket tartasz. Láttad már a játékosokat, mi volt az első benyomásod?" - kérdeztük Braniszlav Dzunictól, az Albacomp új edzőjétől, mire így válaszot: "Az egyéni képzéseken Hendlein Roland és Hanga Ádám vettek részt. A fiatalokra voltam kíváncsi, az U20-as bajnoki döntő megnyerése azt jelenti, hogy van jó utánpótlás, és játékosok akikkel érdemes foglalkozni. Mindig kényes kérdés, hogy ezekből a fiatal tehetséges játékosokból mi lesz felnőtt korukra. A fiatalok nagyon pozitív benyomást tettek rám. Van néhány játékos akit ismerek. Jó magyar magot sikerült összehozni."

Tovább...
 
Énekes Lajos: Senki sem pihenhet! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. június 22.

ImageEzen a héten véget ér a szárazedzés időszaka, ám klubunk játékosai ezt követően sem pihenhetnek: egyéni tréningekkel kell magukat szinten tartani a július végi találkozásig. Minderről Énekes Lajos másodedző nyilatkozott honlapunknak.

Tovább...
 
Év végéig eltiltást kapott az Albacomp játékosa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 21.

ImageA Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének fegyelmi bizottsága 2010. december 31-ig eltiltotta a játéktól Farkas Attilát. Mint ismeretes: az Albacomp23 éves játékosának szervezetében doppingszert találtak a Szolnoki Olaj-Albacomp negyeddöntő alkalmával. A bizottság meghallgatta a kosarast, és ezt követően a WADA-szabályzat, illetve a doppingellenes tevékenység szabályairól szóló kormányrendelet alapján hozta meg az ítéletét. A döntés jogerős.

 
Hétfön: Európa Liga sorsolás! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 21.

ImageHétfőn, ebédidőben sorsolja az UEFA az Európa Liga első két fordulójának párosítását – megtudjuk, mely csapat lesz a Videoton FC első ellenfele. Honlapunk látogatói korábban hosszabb cikket olvashattak a sorsolás metódusáról. Ebből megtudhatták, elképzelhető, hogy már kedden megtudjuk, ki az ellenfél, mint ahogy az is, csak annyi derül ki, mely mérkőzés továbbjutóját kapja a Vidi.

Tovább...
 
Elkészült az EBEL 2010/2011-es szezonjának sorsolása Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. június 20.

ImageIsmét hazai pályán veszi kezdetét az EBEL-szezon a Sapa Fehérvár AV19 számára: 2010. szeptember 10-én 19:15-kor indul útjára a korong az Acroni Jesenice ellen. Az 54 fordulós alapszakasz újfent igen feszített menetrendben zajlik majd, de első ránézésre kicsit kevesebbnek tűnik a keddi játéknap. A Jesenice vendégjátékát követően két nap múlva Grazba utazik a Sapa Fehérvár, majd öt nap elteltével hosszú túra vár a fiúkra Villach irányába. A részletes sorsolást kényelmesen böngészhető és nyomtatható PDF verzióban megtalálhatják a Mérkőzések EBEL 2010/11 menüpont alatt.

 
Gladiátorok Viadala Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 18.

ImageSzékesfehérváron rendezik meg a „Gladiátorok Viadala” elnevezésű III. Profi Kempo Gálát. A program során kiváló harcosokat tekinthetnek meg az érdeklődők. A vidalra az ARÉV Csarnokban kerül sor, méghozzá szombaton este, 18 órakor.

Tovább...
 
Még hiányzik az összeszokottság Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. június 18.

ImageA Szikora Melindát és Tilinger Tamarát is a soraiban tudó B-válogatottunk szerdán három góllal alulmaradt Dél-Korea juniorválogatottjával szemben. A mérkőzés érdekessége, hogy mindkét csapat olyan világbajnokságra készül, melynek házigazdája lesz: az egyetemi és főiskolás vb-t Nyíregyházán, a juniorokét Dél-Koreában rendezik ezen a nyáron.

Tovább...
 
Mihály Árpád jövőre is a Sapa Fehérvárban játszik! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. június 18.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 örömmel tájékoztatja szurkolóit, hogy Mihály Árpáddal létrejött a megállapodás, így a kiváló játékos a 2010/2011-es szezonban is csapatunkat erősíti! Mihály Árpád a tavalyi idényben 59 EBEL-mérkőzésen 58 pontot szerzett, így ő lett a Sapa Fehérvár AV19 házi pontkirálya. A ponterős szélsővel létrejött megállapodás vitán felül kulcsfontosságú a csapat következő évi terveinek megvalósítása szempontjából.

Tovább...
 
Dusan Vasziljevics is a Vidiben folytatja Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 17.

ImageA 28 éves, szerb középpályás, kétéves szerződést írt alá a Vidivel. - Dusan Vasziljevics viszonylag későn, 11 éves korában kezdett el futballozni. Első felnőtt csapata a Radnicski Obrenovac volt, ahonnan 2004-ben igazolt Magyarországra. Az akkor még élvonalbeli Békéscsaba szerződtette, ahol összesen 25 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett. Miután a Békéscsaba kiesett az élvonalból 2005 nyarán, Kaposvárra igazolt, ám a nyári felkészülés során súlyos sérülést szenvedett és ősszel csupán két mérkőzésen lépett pályára, csereként. Tavasszal azonban már igazi húzóembere lett a Rákóczinak!

Tovább...
 
Nagyréti bukás után vígasz röpi Kispesten Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 17.

ImageBudapesten, a hűvösvölgyi Nagyrét Sportcentrumban rendezték az országos strandröplabda-bajnokság első fordulóját a hétvégén. Vagyis rendezték volna, ha legalább arra alkalmas pálya lett volna... A beugró Kispest Open valamelyest megmentette a hétvégét. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy sajnálatos módon elmaradt a Magyar Röplabda Szövetség által kiírt hivatalos bajnokság első fordulója, mivel a helyszín nem volt alkalmas a rendezésre.

Tovább...
 
Fodor Szabolcs ismét a Sapa Fehérvár AV19 kötelékében Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. június 16.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 örömmel ad hírt arról, hogy Fodor Szabolcs a szezon végéig elkötelezte magát a csapathoz. Fodor Szabolcs személyében újabb nagy visszatérőt köszönthetnek a csapatnál, hiszen a népszerű "Foci" 2002-2009 között már játszott a klub színeiben, és megannyi fontos góllal járult hozzá a sikerekhez, bajnoki címekhez. Tavaly nyáron átigazolt a Budapest Starshoz, akiket Mol Liga győzelemhez segített. Egy évnyi kitérő után azonban eldőlt: Fodor Szabolcs jővőre a Sapa Fehérvárt erősíti. Üdvözlünk újra Fehérváron, Foci!

 
<< Első < Előző 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5765 - 5775 / 7441